Jos olet muuttamassa tai vuokraamassa asuntoasi on mahdollista saada vastaava siivous jonka avulla asunnon arvo saadaan nousemaan.


Pyydä ilmainen hinta-arvio > klikkaa tästä!!


Mitä muuttosiivous sisältää?

Sisäänkäynti: Ulko-ovien puhdistus, kytkimen puhdistus, jalkalistojen puhdistus, vaatekaapien pyyhkiminen, pattereiden puhdistus, lattiapintojen imurointi ja pesu.

Keittiö: Ovien puhdistus, jalkalistojen puhdistus, kytkimen puhdistus, mikroaaltouuni sisä- ja ulkoinen puhdistus, uunin sisä-ja ulkoinen puhdistus, pesuallas puhdistus, jääkaapin sisä- ja ulkoinen puhdistus, keittiön kaappien sisä- ja ulko puhdistus, hella taustan puhdistus, liestituuletin pesun, astianpesukone puhdistus, pattereiden puhdistus, lattiapintojen imurointi ja pesu.

Olohuone: Ovien puhdistus, kytkimen puhdistus, jalkalistojen puhdistus, peilien puhdistus, pöytä puhdistus, pölyjen pyyhintä pöytä- ja muilta pinnoilta, pattereiden puhdistus, lattiapintojen imurointi ja pesu.

Makuuhuoneet: Ovien puhdistus, kytkimen puhdistus, jalkalistojen puhdistus, peilien puhdistus, pölyjen pyyhintä pöytä- ja muilta pinnoilta, vaatekaapit, pattereiden puhdistus, lattiapintojen imurointi ja pesu.

Kylpyhuoneen ja WC: Ovien puhdistus, kytkimen puhdistus, WC:n pesu ja istuimen desinfiointi, kylpyhuone pesuallas harjaus ja desinfiointi, suihkuovien puhdistus, peilien puhdistus, pattereiden puhdistus, lattiakaivot, kaakeleiden puhdistus, saunan pesun, lattiapintojen imurointi ja pesu.

Lisäksi voi tilataa:

Ikkunanpesu sisältää: Ikkunoiden ja parvekelasien pesu sisä- ja ulkopuolelta, ikkunakarmien sekä sälekaihtimien ja ikkunalautojen puhdistus.

ennen-ja-jälkeen-Minu-Siivous-keittiö